SISTE NYTT

Jeg har endelig fått somlet meg til å lage et skrivebord! Jeg dro til gutta på maxbo for å få meg et realt støkke med ved. Jeg tror de lo litt av meg da jeg kjøpte verdens største planke for så å sage av en liten del av den. Jeg spurte om å få halv pris i og med at jeg måtte kaste over halvparten. Men neida.. Skrivebordet ble i alle fall tipp topp!

Siste nytt 2; i går holdt jeg nesten på miste venstre pekefinger. Short story long. Jeg har jo vært på Ikea og handlet nye metallfester til veggen min. Og for å skru opp disse måtte jeg jo ha skruer. Skruer fant jeg på Clas Ohlson. Skruene kom i en liten koffert. Toro brukte kniv for å åpne kofferten – og kniven gikk rett i Toros finger.

Så i går satt jeg i over 3 timer på legevakta på Grøndland. Og trust me, det er ikke det kuleste stedet du kan henge på en torsdagskveld her i Oslo.

Etter tre sting, røtngen og stivkrampesprøyte kom jeg meg endelig hjem. Og nå har jeg skrevet hele dette innlegget men ÉN finger. Kredz.

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til SISTE NYTT

  1. Lea Thorn sier:

    Haha, de kunne da godt have givet dig en rabat på planken :) veldig fint skrivebord :) Det bliver du glad for.

  2. Karoline sier:

    Haha, uffda :p Håper det gikk bra etter hvert!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>