LONDON CALLING

Jeg har gruet meg litt til denne dagen. Dagen hvor jeg skulle begynne å ta fatt i beinragelet av en blogg toroborgen.com har blitt. Hvor ble det av bloggentusiasmen? Husker den tiden hvor det første jeg tenkte på når jeg våknet var blogg. Nå derimot har jeg over 1000 uleste bloggposter på bloglovin, ergo mye å gossip å lese meg opp på.

Sommeren har kun gått med til jobbing. Hver eneste dag – men nå er jeg fri! (i allefall for to uker). Og om noen timer sitter jeg på gardermoen; jeg skal nemlig rømme landet. Blir i London en ukes tid. Muligens det blir Stockholm eller Køben etter det. Eller kanskje jeg tar toget til Paris?

Jeg er så redd for å sovne. Det værste med å fly så tidelig om morningen er å ligge i sengen å tenke at man ikke må forsove seg. Så jeg vurderer å se en sessong av medium eller noe..


xx, webcamboy i pysjbukse.

 

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

6 kommentarer til LONDON CALLING

 1. Marianne sier:

  Du er heldig som kan reise så mye, god tur!

 2. Martine sier:

  Han en riktig god tur, og kos deg masse!

 3. Lene sier:

  God tur. London er fantastisk.

 4. Marthe Mårtensson sier:

  God tur! Håper du koser deg masse :) )

 5. silje sier:

  Jeg tror det VERSTE med at du ikke har blogget på evigheter er at du har glemt hva rettskriving er (Sessong?) :p Haha. Neida. (Joda)

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>