KIEHL´S

Da jeg var i London fikk jeg øynene mine opp for Kiehl´s. Kiehl´s ble grunnlagt som et apotek i New Yorks East Village over over 150 år siden og bruker minimalt av konserveringsmidler og velger heller en del naturlige ingredienser.

Første favoritt er shampoo og conditioner. Har aldri opplevd maken til bedre hårprodukt. Jeg vet ikke om det er aminosyren, kokosoljen eller hveten som gjør susen, men det funker bra for meg.

Og til slutt, Midnight Recovery Consentrate er et serum for huden som du smører på om kvelden før du legger deg. Når du våkner dagen etterpå føles huden helt ny. Jeg bruker det istedet for nattkrem.

En  annen ting jeg liker godt med Kiehls er at de ikke bruker mange milioner på markedsføring og design. Synes det retro-preget er gull verdt.

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

4 kommentarer til KIEHL´S

  1. Karin sier:

    Selges det i Norge?

  2. Johanne sier:

    Jeg liker alltid tipsene dine veldig godt, og hudrensingsanbefalingene dine reddet ungdomstiden. Men du bruker vanligvis å understreke at slike innlegg ikke er sponset, så spørsmålet er om dette er det?
    Flott at du blogger litt mer igjen! Savner deg når du er borte vettu’.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>