I’m Back, again.

I dag er det akkurat 1 måned siden jeg blogget sist. Det har vært deilig med en liten pause fra livet generelt, men bloggern i meg fikk sjokk da jeg så at det var gått flere uker (!!) siden jeg sist hadde logget meg på wordpress. Og jeg har faktisk bestemt meg. Jeg logger ikke av helt ennå. Sannheten er at jeg må finne en måte å tjene penger på før jeg kan gi opp internettet. Dessuten har jeg savnet dere masse. Jeg, gleder meg til å bli en fullverdig blogger igjen. Ikke “han som blogga før vettu, han suppe-toro”.


akkurat nå sitter jeg på kjøkkenbordet og vurdere å dra igang en videoblogg for gamle dagers skyld.

//toro

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

8 kommentarer til I’m Back, again.

 1. Godt å høre at du ikke vil gi deg ennå! :)

 2. Anonym sier:

  suppe-toro, værsåplis å dra i gang en videoblogg for meg. jeg har allerede foreldrene mine etter meg etter kveldens hendelser… plis lys opp søndagen min!

 3. Lene sier:

  Glad du ikke har gitt oss opp enda ^^
  -Lene

 4. Lasse sier:

  Hurra!!

 5. Marianne sier:

  You made my day!

 6. jonas sier:

  Gladnyhet! :)

 7. Mari sier:

  Hvor er du ????

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>