23

Da var jeg tilbake i Norge! Kom med det siste flyet hjem fra London for noen timer siden. Jeg hadde overvekt på 10 kg og måtte lage verdens tåpligste håndbagasje på flyplassgulvet i London. Det eneste som manglet var et filmteam fra Gatwick Airport som filmet meg mens jeg bannet til tidenes whitetrash i skranken. Dessverre så kom det ikke noe filmteam..

..og nå er jeg kommet meg i seng. Tatt meg en dusj og pakket ut en rennende toalettmappe fra kofferten. Jeg har forresten bursdag i dag. Eller i morgen. Altså den 15. august. Jeg hater å ha bursdag. Liker ikke følelsen av å bli eldre.

20120815-011636.jpg

Natta

Dette innlegget ble publisert i Generelt. Bokmerk permalenken.

5 kommentarer til 23

 1. Hurra for deg!:D Selv om du ikke vil bli et år eldre, så har du i det minste en god unnskyldning til å spise akkurat det du vil, hvis du vil. Haha. Men nyt dagen og oppmerksomheten, og gjør som meg. Glem hvor gammel du er. :)

 2. Ragnhild sier:

  Gratulerer så mye :) )

 3. Martine sier:

  Gratulerer så mye med gårsdagen! :)

 4. lise sier:

  Gratulerer med (veldig overstått) bursdag! Jeg blir nitten i overimorgen og gruer meg til å ikke lengre kunne si at “jeg er atten” når folk spør. Mistenker at forholdet mitt til bursdag blir mer likt ditt nå. Ps. hadde glemt å lese bloggen din, så flytte jeg til oslo og så det på bussen (på plakat) Fin!

 5. Marianne sier:

  Toro, hvor er det blitt av deg?:(

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>